اطلاعاتی از نهمين دوره مسابقات فسپيک آسيا و اقيانوسيه

   و اولين حضور کميته ملی پارالمپيک - کوالالامپور- مالزی

1-11/9/85

 

   
   

www.isaarsci.ir

   

 

 

 

 

درچارت سازمان کمیته بین المللی پاراالمپیک  ipc    صدو شصت کشور   در شش  منطقه اروپا، آمريکا، اقيانوسيه ، آفريقا ، آسيا و خاورميانه تقسيم گرديده بودند، با تشکيل کميته ملی پارالمپيک در بهمن سال 1379 يکی از اهداف کميته برقراری ارتباط با 12 کشور منطقه خاورميانه که جمهوری اسلامی ايران نيز يکی از آنها محسوب می گرديد قرار گرفت و اين تلاش ها در طی دو سال منجر به تشکيل مجمع عمومی منطقه در کشور اردن گرديد که دبير کل و خزانه داری منطقه به ايران واگذار گرديد.

در ادامه اين روند متاسفانه عليرغم تلاش های مستمر کميته در طی دو سال، منطقه فوق غير فعال و عملکرد ساير کشورها نيز بسيار محدود ارزيابی گرديد، لذا با فعاليت و ارتباطات گسترده با هيئت رئيسه ipc مصوب گرديد منطقه خاورميانه به داخل منطقه آسيا انتقال يابد و بدين ترتيب مناطق ipc به پنج منطقه تبديل و نهايتا" جمهوری اسلامی ايران نيز به منطقه آسيا ملحق گرديد در ادامه اين روند کميته ملی پارالمپيک با عضويت در فسپيک ( منطقه ادغامی آسيا و اقيانوسيه ) امکان حضور در نهمين دوره مسابقات فسپيک که از تاريخ اول آذر 85 در مالزی برگزار می گردد را برای خود فراهم ساخت .

اين مسابقات به عنوان آخرين دوره مسابقات فسپيک می باشد و دوره دهم آن به نام مسابقات منطقه آسيا ( Apc) که در آينده نزديک کشور ميزبان آن مشخص و در سال 2010 برگزار می گردد و به مورد اجرا گذاشته خواهد شد. بر اساس برنامه ريزی های صورت گرفته کميته ملی پارالمپيک مقرر گردیده است که ورزشکاران  در چهارده رشته ورزشی و برای نخستين بار در اين مسابقات حضور يابند، بر اساس آخرين اطلاعات دريافتی تاکنون 50 کشور از 60 کشور منطقه آمادگی خود را برای حضور در مسابقات اعلام نموده اند ، اين مسابقات در نوزده رشته ورزشی برگزار می گردد که کميته ملی پارالمپيک ايران در چهارده  رشته که شامل:

دو و ميدانی ( مرد ، زن ) وزنه برداری ( مرد ) تيراندازی ( مرد ، زن ) تير و کمان ( مرد ، زن ) تنيس روی ميز ( مرد ، زن ) دوچرخه سواری ( مرد، نابينايان ) شنا ( مرد ) جودو ( مرد، نابينايان ) تنيس با ويلچر ( مرد ) بوچيا (مرد ، زن ) گلبال ( مرد، نابينايان ) واليبال نشته ( مرد ) و فوتبال هفت نفره ( مرد ، CP ) اقدام به اعزام ورزشکاران خواهد نمود.

اميد است با تشريک مساعی همه مسئولين ، ورزشکاران، مربيان، کادرفنی و تشکيلاتی در کميته و دو فدراسيون تحت پوشش ، نخستين حضور کميته ملی پارالمپيک ايران در اين مسابقات توام با کسب افتخارات و سربلندی هر چه بيشتر کشور عزيزمان که پس از مسابقات پارالمپيک به عنوان مهمترين رويداد ورزشی برای ورزشهای جانبازان و معلولين و نابينايان محسوب می گردد همراه شود.

شعار نهمين دوره بازی ها :

overcoming challenges,inspiring others غلبه بر موانع ، الهام بخشی در ديگران

سمبل بازی ها :

Hibiscus  گل ملی مالزی- سمبل روح، حرکت گروهی ، ارزش و اتحاد

Dove سمبل بين المللی صلح و هماهنگی

آرام و نشان بازی ها :

Mouse deer حيوان بومی کشور مالزی

حدودا" 140 ورزشکار جانباز و معلول کشورمان در اين مسابقات شرکت  می کند  و  زنان  ايرانی تنها در 5 رشته ی ورزشی به رقابت خواهند پرداخت.

مسن ترين ورزشکار مرد با 54 سال سن در رشته دو و ميدانی و ورزشکار زن با 48 سال سن در رشته بوچيا، جوانترين ورزشکار مرد با 16 سال سن و ورزشکاران زن با 18 سال سن در گلبال در اين مسابقات شرکت می کنند.

114 ورزشکار معلول و 23 ورزشکار جانباز و تنها يک جانباز زن در رشته تيراندازی بنام اعظم ستوده نيا در اين مسابقات حضور دارند.

ايستادن جوان ايرانی بر سکوی قهرمانی، برافراشته شدن پرچم و نواخته شدن سرود ملی ، ما به افتخار ملی و مباهات مليت ماست.

(( مقام معظم رهبری ))

آرزوی موفقيت برای تمامی ورزشکاران عزيز جانباز و معلول کشورمان را دارم.  

      ****

منبع : مقاله "  اطلاعاتی از  نهمین  دوره مسابقات  فسبیک  آسیا و اقیانوسیه "  - تهیه کننده :  سارا عزیزی -انتشارمركز ضايعات نخاعي جانبازان- آذر 85

 

 

 

 

 

 

 

بازگشت به صفحه اصلی  

 

 

 

 

 

 

 

براي اطلاع از به روز رساني سايت  مشترك  شويد

 
 





Powered by WebGozar

 

مرکز ضايعات نخاعی جانبازان

 مهرماه  هزار سيصد و هشتاد و چهار

info@isaarsci.ir

Copyright © 2005  Isaarsci  Website . All rights reserved