زندگی به سبک شادی

 

   
   

www.isaarsci.ir

   

 

 

 

 

شما آدم شادی هستيد؟ از ديدن افراد شاد و سرزنده چه حسی به شما دست می دهد؟ به نظر شما شادی چيست و چطور می توان شاد بو؟     شاد بودن از رفتارهای مختلفی مانند مهربانی، خوش بينی، بخشش، پذيرش و قدردانی به وجود می آيد. همه اين رفتارها را می توانيد به طور خود آگاه در زندگی تان انجام دهيد و تاثير مستقيم شان را بر احساس شادی و آسودگی خيالتان ببينيد. بياييد با هم به هر کدام از اين رفتارها نگاهی بياندازيم.

خوش بينی :

شما نيمه پر ليوان را می بينيد يا نيمه خالی اش را ؟ افراد شاد هميشه قسمت های روشن و آفتابی روز را می بينند. به اتفاقات مثبت و خوبی که در زندگی شان می افتد توجه می کنند و در برخورد با موضوعات، شرايط و افراد قسمت های خوب و مثبت آنها را می بينند.

مهربانی :

آدم های شاده هميشه نسبت به خودشان و ديگران مهربان و دلسوز هستند. آنها منتظر نمی مانند تا اول ديگران به آنها محبت کنند، بلکه خودشان در مهربانی پيشقدم می شوند و می دانند همين رفتار آنهاست که باعث می شود ديگران هم با آنها رفتار بهتری داشته باشند.

بخشش :

آدم های شاد می دانند که ناراحت بودن و دلگير بودن از ديگران انرژی بيشتری از آنها می گيرد و باعث عصبانيت و آسيب رساندن به احساساتشان می شود. بنابراين ترجيح می دهند گاهی به جای قضاوت عادلانه، با مهربانی و گذشت برخورد کنند و ديگران را ببخشند.

پذيرش :

بيشتر انسانهای شاد ياد گرفته اند که فقط آن چيزهايی که می توانند، کنترل کنند و شرايط و افرادی را که کنترلی بر آنها ندارند و نمی توانند آن را تغيير دهند همانگونه که هستند بپذيرند. آنها تلاش نمی کنند ديگران را تغيير دهند و می دانند که فقط مسئول افکار و رفتارهای خودشان هستند.

قدردانی :

آدم های شاد برای کمبودها و چيزهايی که ندارند شکايت نمی کنند و هميشه برای آنچه در زندگی دارند مانند ثروت و دارايی های مادی، سلامتی، خانواده و دوستان سپاسگزارند. آنها به چيزهايی که دارند و به آنچه خداوند روزی و قسمت آنها کرده قانع و راضی اند و همين خشنودی و رضايت باعث احساس شادی عميق در آنها می شود.

 

******

منبع: مقاله  " زندگی به سبک شادی" - برگرفته از منابع يونيسف-ماهنامه بهداشت روان و جامعه - آبان ماه 1386- شماره 22

 

   

 

 

 

 

 

 

بازگشت به صفحه اصلی  

 

 

 

 

 

 

 

براي اطلاع از به روز رساني سايت  مشترك  شويد

 
 





Powered by WebGozar

 

مرکز ضايعات نخاعی جانبازان

 مهرماه  هزار سيصد و هشتاد و چهار

info@isaarsci.ir

Copyright © 2005  Isaarsci  Website . All rights reserved