با غذا به جنگ سرطان برويد

 

   
   

www.isaarsci.ir

   

 

 

 

 

آيا تا به حال به برنامه غذايتان و چگونگی نگهداری مواد غذايی فکر کرده ايد؟ در حقيقت، انتخاب درست و شايسته موادغذايی در جلوگيری از بيماريهايی مانند سرطان روده، ديابت، بيماری های قلبی و پوکی استخوان بسيار موثر واقع شده است. در زير به فهرستی از اين غذاها اشاره شده است:

سرطان روده :

 مصرف انواع جو در رژيم غذايی باعث کاهش ريسک سرطان روده می شود. مطالعات انجام شده بر حيوانات گواهی اين است که سيلسيم يکی از مواد شيميايی پيشگيری کننده از سرطان است. از منابع سرشار کلسيم و سيلسيم می توان به کلم بروکلی، سبوس برنج، پنير دلمه، سير، پياز، آجيل، تخم مرغ، ماست، کرفس و لوبيا اشاره کرد.

پوکی استخوان :

بسياری از افراد بر اين باورند که نوشيدن شير باعث تقويت استخوانها مي شود. گذشته از کلسيم که از پوکی استخوان جلوگيری می کند، منگنز، منيزيم و روی هم برای جلوگيری و مبارزه با اين بيماری بسيار موثر هستند. منيزيم در مغز بادام، جو، گردو، عدس، تخم گل آفتابگردان و آجيل وجود دارد. منگنز را هم در انواع سبزيجات - مخصوصا" اسفناج و جعفری- و پای سيب و گندم می يابيد. روی ( زينک ) در پنير، سفيده تخم مرغ، تخم گل آفتابگردان ، آجيل و سبوس گندم وجود دارد.

بيماری های قلبی :

نزديک به 500 هزار زن سالانه به دليل بيماری های قلبی از بين می روند. مرکز پژوهش قلب در آمريکا اخطار داده که عامل اصلی در از بين رفتن زنان حمله قلبی است. يافته های موجود از مراکز تغذيه اين گونه نشان می دهند که رژيم غذايی مناسب و مملو از ويتامين ها ريسک بيماريهای قلبی را پايين می آورد. علاوه بر اين ارتباط نزديک رژيم غذايی و فشار خون هم مهم است و دانشمندان فيبر را عاملی برای پايين آوردن فشار خون مطرح کرده اند. منابع سرشار از فيبر، عبارتند از : سيب ها، انواع انگور، کرفس، انواع نان و گياهان غله ای ، گندم ذرت و جو.

 

 

*****

منبع: مقاله : " با غذا به جنگ سرطان برويد -ترجمه : فاطمه رضايی -برگرفته از : Americanchronicle.com-روزنامه همشهری- چهارشنبه 8 اسفند 1386- شماره 4501- بخش سلامت 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  بازگشت به صفحه اصلی  

 

 

 

 

 

 

 

براي اطلاع از به روز رساني سايت  مشترك  شويد

 
 





Powered by WebGozar

 

مرکز ضايعات نخاعی جانبازان

 مهرماه  هزار سيصد و هشتاد و چهار

info@isaarsci.ir

Copyright © 2005  Isaarsci  Website . All rights reserved