تنوع غذايی و طول عمر

 
 فهرست خواندنيهاي سايت مركز ضايعات نخاعي

   
   

www.isaarsci.ir

   

 

 

 

 

محققان اعتقاد دارند ترکيب غذاهای رنگارنگ و انواع گوناگون غذاهای رنگی در هر وعده ی غذايی می تواند به داشتن سلامت و عمر طولانی کمک کند. به گزارش هلت نيوز ( Healthnews )، مصرف غذاهايی به رنگ سبز، زرد، نارنجی هستند خطر سرطان را کاهش می دهند. همچنين رنگ سبز که در سبزهايی مثل اسفناج موجود است، سطح بالايی از سروتونين دارد که موجب محافظت از بينايی شده و سطح ديد را شفاف می سازد.

****

 
منبع : مجله خانواده سبز - سال نهم - اول دی 86

 

 

 

 

 

 

بازگشت به صفحه اصلی  

 

 

 

 

 

 

براي اطلاع از به روز رساني سايت  مشترك  شويد

 
 





Powered by WebGozar