یک کنیایی 4000 کیلومتر را با ویلچر خود طی می کند

 

 

 

   
   

www.isaarsci.ir

   

 

 

 

 

 

 

 



کنیان زاک کیمیتو (Kenyan Zack Kimotho ) مسافت 4،000 کیلومتری از نایروبی تا نزدیکترین مرکز توانبخشی در آفریقای جنوبی را با ویلچرش می پیماید . اما او می گوید : طولانی ترین سفر زندگی اش  و یا حداقل آنطوری که برای او طولانی احساس شد ، زمانی بود که هنگام عبور از کنار جاده و موقع تلاش برای جک زدن خودروی بیمارستانی در نایروبی مورد اصابت گلوله قرار گرفتم .


او می گوید : " آن طولانی ترین سفری بود که تا کنون داشتم " .


در حال حاضر کیمیتو سفر جدیدی در پیش روی دارد . او در تلاش است تا بودجه ی 2.9 میلیون دلاری مورد نیاز برای ساخت یک مرکز توانبخشی آسیب نخاعی را از طریق ویلچرانی خودش با طی نیمی از سرتاسر آفریقا تامین کند . او آفریقای جنوبی را به عنوان مقصد خود انتخاب کرده ، چرا که جایی است که درنزدیکترین مرکز واقع شده است .


کیمیتومی گوید : "من در جاده ویلچررانی خودم قراردارم . ایده کلی من این است که اگر کنیایی ها بتوانند به من 250 میلیون ( شیلینگ کنیا ) کمک کنند ، من بر می گردم ، چرا که در این نقطه است که ما به هدفمان رسیده ایم ،... و ما ساخت مرکز توانبخشی خودمان را آغاز خواهیم کرد و دیگر نیازی به رفتن من به آفریقای جنوبی نخواهد بود . "

او چنین ادامه می دهد : هدف اصلی این است که با استفاده از تلفن های همراه ، برای کنیایی ها کمک های مالی تامین شود .

او و سازمان فلج های کنیا در حال حاضر کمکهای دریافتی خود را تا 40 میلیون شیلینگ کنیا ، ( تقریبا" پانصد هزار دلار ) افزایش داده اند و کیمیتو از آغاز سفر خود ( تاریخ 9 ژوئن ) تا کنون ، 78 کیلومتر را پیموده است .


کیموتو که همسرش را از دست داده و یک فرزند دارد . می گوید : یکی از سخت ترین لحظاتش پس از سه ماه بستری بودن در بیمارستان ، محدودشدن اوبه ویلچر و آمدن به خانه بود . او ادامه می دهد : " به شما گفته شده مرخصی و باید به خانه بروی . اون وقت است که منزوی می شوی   و این همان چیزی است که در واقع تو را به به یک فرد فراموش شده تبدیل می کنه " .

او می گوید :"من می خواهم به افرادی که در شرایط مشابه من هستند ، کمک کنم " .

به گفته کیموتو : " مردم نمی دانند که با شما چه باید بکنند . آنها به کسی که روی ویلچر نشسته نگاه می کنند ، و ممکن است چند بار به او نگاه کنند و شروع به صحبت زیر زبانی کنند . چیزی که مردم باید از آن آگاه باشند این است که - هر کسی ممکن است ویلچر نشین شود - مهم نیست که شما چه کسی هستید . اما من فکر می کنم عدم آگاهی زیادی در مورد افراد ویلچری وجود دارد . "


کیموتو اعتقاد دارد : یک مرکز توانبخشی می تواند هم به مصدومین و هم به خانواده های آنها کمک کند تا با نحوه ی مقابله ی بهتر با نیازهای ویژه زندگی افراد فلج آشنائی پیدا کنند " .


طبق اعلام دولت کنیا ، در آن کشور بیش از 15000 نفر وجود دارند که از صدمات ستون فقرات رنج می برند و دلیل بیشتر آن هم حوادث جاده ای است .


 


 

****

منبع  :مطالب كوتاه آسيب نخاعي با عنوان " یک کنیایی 4000 کیلومتر را با ویلچر خود طی می کند   "  ترجمه : مهندس عباس كاشي -انتشار مركز ضايعات نخاعي- www.isaarsci.ir- انتشار : خرداد 1392   -برگرفته از اینترنت  

 

 

 

 

 

 

بازگشت به صفحه اصلی  

 

 

 

 

 

 

براي اطلاع از به روز رساني سايت  مشترك  شويد

 
 





Powered by WebGozar