روش مخفی کردن کیسه ادرار در افراد دچار آسیب  نخاعی

 

 

   
   

www.isaarsci.ir

   

 

 

 

 

 

 

 

 


یکی از مواردی که موجب می شود افراد نخاعی برای ورود به اجتماع یا در میهمانی ها دچار خجالت شوند، مشکل آشکار بودن کیسه ی ادرار است. دوستان عزیز نخاعی با یک ابتکار ساده می توانند کیسه ی ادراری خود را مخفی کنند و با خیالی راحت ساعت ها در بیرون از منزل به سر برند.


توجه: کیسه ای پارچه ای به اندازه ی کیسه ی ادراری تان بدوزید. طرفین و پایین کیسه را بدوزید(مسدود کنید). طرف بالای کیسه کاملاً باز باشد. چهار طرف کیسه را چهار بند پارچه ای بدوزید. طول هر بند حدود 20 سانتیمتر و پهنای بند حدود دو الی سه سانتیمتر باشد. پهن تر بودن بند کیسه باعث می شود بعد از پر شدن کیسه ی ادرار به عضلات پا فشار نیاید و به اصطلاح دچار خون مردگی نشود.

حدود دوسانتیمتر از قسمت وسط و پایین کیسه را سوراخ کنید یا هنگام دوختن آن را باز بگذارید تا بتوانید شیر کیسه را از آن عبور دهید.


پاچه ی زیرشلواری خود را تا بالای زانو بالا بزنید. کیسه ی ادرار را داخل کیسه ی پارچه ای بگذارید و شیر کیسه را از سوراخ مذکور بیرون بدهید و سپس آن را روی ساق پا قرار دهید.

 بندهای بالای کیسه را به صورت چپ و راست از زیر زانو عبور داده، بالای زانو بیاورید و خیلی معمولی (نه سفت و نه شل) روی ران خود گره بزنید. بندهای پایین کیسه را هم به پشت مچ پا هدایت کرده و بعد از چپ و راست کردن بندها، آن را روی مچ پا گره بزنید. نیازی نیست بندهای پایین کیسه ی پارچه ای را خیلی محکم ببندید.


برای اینکه مطمئن شوید کیسه جا به جا نمی شود، بهتر است دو یا سه جای لوله ی کیسه ی ادرار را با چسپ ضد حساسیت روی پوست ران خود بچسبانید.

 سر لوله ی ادرار را به سوند یا کاندوم خود وصل نمایید. پاچه ی زیر شلوار را پایین بیاورید و روی آن شلوار بپوشید. هر وقت کیسه پر شد فقط کافی است، بندهای پایین کیسه ی پارچه ای را باز کنید و ادرار راتخلیه نمایید.


 

 

 

 

 

 

****

منبع  :مطالب كوتاه آسيب نخاعي با عنوان "  روش مخفی کردن کیسه ادرار در افراد دچار آسیب  نخاعی  "  نوشته : رمضانعلی کاوسی -انتشار: مرکز ضایعات نخاعی جانبازان - دی ماه  1392

 

 

 

 

 

 

بازگشت به صفحه اصلی  

 

 

 

 

 

 

براي اطلاع از به روز رساني سايت  مشترك  شويد

 
 





Powered by WebGozar